Oslo 20170707. Brannbiler på hovedbrannstasjonen i Oslo. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
annonse

En mann er varetektsfengslet, siktet for å ha startet seks branner i Notodden og Sauherad i Telemark den siste tiden.

Mannen ble pågrepet tirsdag og varetektsfengslet onsdag, skriver Telemarksavisa. Fengslingen er begrunnet med gjentakelsesfare.

Politiførstebetjent Bjørn Flåta sier til avisa Telen at siktelsen kan bli utvidet.

Det har vært nesten 20 branner i Notodden og omegn den siste tiden, skrev Telemarksavisa mandag. Det har vært skogbranner og gressbranner, samt branner i uthus garasjer, tomme hytter, fjøs og hus. Sist lørdag ble det funnet en brannbombe under et uthus i Hjuksebø. Politiet ble kontaktet, og senere samme dag brant et sommerfjøs like ved der molotovcocktailen ble funnet.

(©NTB)

Annonser
  •  
  •  
  •  
   

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]