Skjermdump fra Twitter

Nye bilder fra opptøyene på Gaza viser palestinere som sender brannbomber over til den israelske grensen, med swastika-symbolet på flyvende drager.

En ung palestinsk mann fortalte i begeistring til National Public Radio at «jøder blir gale» når de ser det. Den 19 år gamle mannen bosatt på Gaza fortalte i intervjuet som du kan høre under at «vi ønsker å brenne jødene».

Swastika-symbolet er blitt det primære symbolet på nazismen.

The Times of Israel melder at en av swastika-dragene startet en brann i nærheten av en kibbutz.

IDF-talsmann Jonathan Conricus fikk tatt bilde av swastika-bombene.

– For en liten stund siden sendte terroristene i Hamas brannbomber fra Gaza og inn til Israel. De viser sitt sanne ansikt, skrev han på Twitter.

Over 50 personer ble drept som følge av opptøyene på Gaza-stripen samme dag som USA åpnet sin ambassade i Jerusalem. Israels Benjamin Netanyahu fortalte i går at han det er forferdelig at terroristorganisasjonen Hamas plasserer barn og kvinner i frontlinjen.

– Hamas dytter sivile – kvinner og barn – inn i skuddlinjen med mål om å få drepte. Vi har forsøkt å holde tapstallene lave. De forsøker å oppnå drepte for å kunne legge press på Israel, noe som er forferdelig, sier Netanyahu i et intervju med den amerikanske fjernsynsstasjonen CBS.

Her veiver Palestinere med swastika-flagg.

Den tidligere Stormuftien av Jerusalem, Haj Amin al-Husseini, uttrykte i sin tid støtte til Adolf Hitler og sendte ham gratulasjonstelegram i 1933.

Under andre verdenskrig flyktet al-Husseini til Tyskland, etter å ha deltatt i et anti-britisk/pro-tysk kupp i Bagdad i 1941.Hans slagord under oppstanden mot britene var Idbah al-Yahud! («drep jødene!»), skriver Wikipedia.

Muftien var også delaktig i rekrutteringen av muslimer fra Bosnia til en spesielt dedikert Waffen SS-divisjon. Ifølge flere kilder, inkludert en akademisk studie fra 2016, så både Hitler og Himmler på islam som en perfekt «krigerreligion», som de ønsket å benytte i utbredelsen av det tredje riket.