Skjermdump fra Twitter
Del saken
  • 272
  •  
  •  

Nye bilder fra opptøyene på Gaza viser palestinere som sender brannbomber over til den israelske grensen, med swastika-symbolet på flyvende drager.

En ung palestinsk mann fortalte i begeistring til National Public Radio at “jøder blir gale” når de ser det. Den 19 år gamle mannen bosatt på Gaza fortalte i intervjuet som du kan høre under at “vi ønsker å brenne jødene”.

Swastika-symbolet er blitt det primære symbolet på nazismen.

The Times of Israel melder at en av swastika-dragene startet en brann i nærheten av en kibbutz.

IDF-talsmann Jonathan Conricus fikk tatt bilde av swastika-bombene.

– For en liten stund siden sendte terroristene i Hamas brannbomber fra Gaza og inn til Israel. De viser sitt sanne ansikt, skrev han på Twitter.

Over 50 personer ble drept som følge av opptøyene på Gaza-stripen samme dag som USA åpnet sin ambassade i Jerusalem. Israels Benjamin Netanyahu fortalte i går at han det er forferdelig at terroristorganisasjonen Hamas plasserer barn og kvinner i frontlinjen.

– Hamas dytter sivile – kvinner og barn – inn i skuddlinjen med mål om å få drepte. Vi har forsøkt å holde tapstallene lave. De forsøker å oppnå drepte for å kunne legge press på Israel, noe som er forferdelig, sier Netanyahu i et intervju med den amerikanske fjernsynsstasjonen CBS.

Her veiver Palestinere med swastika-flagg.

Den tidligere Stormuftien av Jerusalem, Haj Amin al-Husseini, uttrykte i sin tid støtte til Adolf Hitler og sendte ham gratulasjonstelegram i 1933.

Under andre verdenskrig flyktet al-Husseini til Tyskland, etter å ha deltatt i et anti-britisk/pro-tysk kupp i Bagdad i 1941.Hans slagord under oppstanden mot britene var Idbah al-Yahud! («drep jødene!»), skriver Wikipedia.

Muftien var også delaktig i rekrutteringen av muslimer fra Bosnia til en spesielt dedikert Waffen SS-divisjon. Ifølge flere kilder, inkludert en akademisk studie fra 2016, så både Hitler og Himmler på islam som en perfekt “krigerreligion”, som de ønsket å benytte i utbredelsen av det tredje riket.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
  • 272
  •  
  •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]