Den amerikanske ambassadøren med familie. Skjermdump Tv 2.
annonse

USAs ambassadør Kenneth John Braithwaite og hans familie ble intervjuet av TV 2 i forbindelse med 17. mai-feiringen i Oslo. Den amerikanske familien på fire har kun vært i Norge i litt over fire måneder og koste seg på nasjonaldagen.

– Gratulerer med dagen. Det norske folk har vært ekstremt hyggelige og vi har følt oss velkomne, sa Braitwaithe til TV 2.

– Fantastisk

Ambassadøren hadde også med seg sin kone, sønn og datter på intervjuet. Datteren Grace fikk spørsmål hvordan hun opplevde 17. mai-feiringen benyttet anledningen til å hylle patriotismen blant folket.

– Det er veldig annerledes her. Alle virker så patriotiske. I USA har vi på en måte litt glemt det å være patrioter, men det er fantastisk å se dette i Norge, fortalte hun.

Familien opplever sin første 17. mai-feiring i Norge og den amerikanske ambassadøren er enig med sin datter at patriosmen er noe de setter pris på.

– Jeg har vært kontreadmiral i U.S. Navy Reserve, patrioisme er veldig viktig for meg, så det er absolutt noe jeg ville tatt med meg tilbake til USA, sa Kenneth John Braitwaithe.

Annonser
  • 351
  •  
  •  
   

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]