Illustrasjonsfoto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
Del saken
  •  
  •  
  •  

En mann pådro seg alvorlige hodeskader da han falt ned en skråning ved Saupestad skisenter i sent onsdag.

annonse

Annonse

– Han er kjørt i ambulanse til St. Olavs hospital. Så langt tyder alt på at det var et uhell, altså en fallulykke. Men det er litt uklart hvorfor det har skjedd, sier operasjonsleder Ebbe Kimo i Trøndelag politidistrikt til NTB.

Kimo opplyser at det er en russecamp på området.

annonse

Annonse

– Men han er ikke russ, han er eldre enn det. Så han har ingen direkte forbindelse til campen. Det er litt uklart hvorfor han var der, sier Kimo, som understreker at det ikke er mistanke om noe kriminelt.

annonse

Annonse

Politiet fikk melding om hendelsen klokken 22.40.

(©NTB)


Del saken
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
annonse

Les også: