Illustrasjonsfoto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
annonse

En mann i 20-årene falt ned fra en balkong i andreetasje i en bygning i Bergen. Han er hardt skadd og fraktet til akuttmottaket på Haukeland sykehus.

– En mann falt ned fra en balkong da han skulle kaste noe ned til noen utenfor. Han var bevisstløs da politiet kom til stedet, og var også bevisstløs da han ble fraktet bort i ambulanse, sier politiets innsatsleder, John-Endre Skeie, til Bergensavisen.

Politiet fikk melding om hendelsen klokken 15. Mannen har pådratt seg hodeskader i fallet, og Haukeland sykehus beskriver ham som svært hardt skadd, ifølge Bergens Tidende.

annonse

Det var mange vitner til hendelsen, og politiet etterforsker nå saken.

– Vi har nå satt i gang taktisk etterforskning i form av vitneavhør på stedet og fotobevis fra leiligheten. Så langt tyder alt på at dette var et uhell, sier Skeie.

Ifølge Bergens Tidende var den skadde gjest på en fest der politiet torsdag avhører flere som var til stede. Flere av dem som overvar hendelsen blir tilbudt krisehjelp.

– Alle er svært preget av dette, og flere av vitnene har fått krisehjelp på Legevakten, sier operasjonsleder Eivind Hellesund ved Vest politidistrikt.

(©NTB)

[email protected]

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]