Illustrasjonsbilde. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

To menn er pågrepet etter å ha vært involvert i et masseslagsmål med opp mot 40 involverte på restauranten TGI Friday’s på Aker Brygge i Oslo torsdag kveld.

– Vi fikk første melding klokken 19.41, og det var rimelig kaotisk og hektisk i en periode. Vi hadde flere enheter i nærheten, så vi sendte godt med folk. Det er generelt mye folk på Aker Brygge og det var inne på et utested med andre gjester, så vi visste det ville bli vanskelig å få oversikt, sier operasjonsleder Tor Gulbrandsen i Oslo-politiet til NTB.

Han sier politiet brukte flere minutter på å få kontroll på situasjonen ettersom de involverte fortsatte slagsmålet etter at de kom på plass.

– Vi har ikke full oversikt over bakgrunnen for slagsmålet, men det dreier seg om to grupperinger, romfolk som sannsynligvis har hatt en konflikt over tid. Den ene gruppen sitter i et selskap når den andre gruppen brått kommer løpende inn på utestedet. Vaktene på TGI maktet ikke å stanse dem, sier Guldbrandsen.

Resultatet er ifølge operasjonslederen at to menn er pågrepet og blir siktet for kroppsskade, en person er innbrakt og en håndfull personer er bortvist fra stedet. Flere forhold, deriblant hindring av en offentlig tjenesteperson og unnlatelse av å etterkomme politiets pålegg, blir anmeldt.

– Skadeomfanget er så å si neglisjerbart. Det dreier seg om noen mindre skader på noen involverte, men ikke noe alvorlig, sier Guldbrandsen.

Han opplyser om at de fleste involverte var i aldersgruppen 30-40, men at noen av de bortviste er helt nede i 20-årene.

(©NTB)

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]