Illustrasjonsfoto: Erik Johansen / NTB scanpix
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

En 22 år gammel mann fikk en søppeldunk i hodet i Oslo natt til fredag og ble kjørt til sykehus med alvorlige skader. To personer er pågrepet.

Politiet meldte om hendelsen klokken 3.30.

– Vi fikk melding om mye russ på Esso ved Alnabru. Det var ganske kaotisk. Flere klatret på tak, kastet søppeldunker og slo og sparket rundt seg. Vi fant en person som var skadd, og som vi ikke fikk kontakt med. Noen hadde kastet en søppeldunk på ham og truffet hodet hans, sier operasjonsleder Tor Grøttum i Oslo-politiet til NTB.

Den 22 år gamle mannen, som var russ i fjor, ble kjørt til Ullevål sykehus med alvorlige skader. Ifølge operasjonslederen dreier det seg i hvert fall om en hjernerystelse.

Politiet har pågrepet to menn og leter etter en tredje mistenkt.

– De tre er også fjorårsruss. De vil bli avhørt, sier Grøttum.

Han opplyser at det har vært en travel natt for politiet, og at det har vært mye bråk med russen.

– Det roet seg i 4-tiden, men det har vært mange voldsepisoder. De har ikke vært veldig alvorlige, men alvorlige nok. Sørkedalen, Asker, Oslo. Det har vært forholdsvis hektisk. De skviser vel ut det siste av russetiden. Vi trodde det hadde roet seg, men så feil kan man ta, sier operasjonslederen.

(©NTB)

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]