Illustrasjonsbilde (AP Photo/Matt Dunham, file)
annonse
annonse

De streikende journalistene som skulle dekket prinsebryllupet i London for NRK, lager i stedet en alternativ Facebook-sending om begivenheten.

NRK har besluttet å sende bildene fra bryllupet uten kommentarer. Nå stiller Pål Plassen, Gry Blekastad Almås, Svein Bryn, Kristi Marie Skrede, Katarina Theis-Haugan, Espen Aas og Milana Knežević opp og lager sin egen sending klokka 12 utenfor TV-resepsjonen på Marienlyst i Oslo.

Norsk Journalistlag i NRK opplyser til NTB at teamet ikke skal kommentere bryllupet live, men at de nok kommer til å snakke litt om forventninger til kjoler og antrekk, seremonien og alle de andre temaene som de hadde forberedt til sendingen som skulle være på NRK.

annonse

Tidligere London-korrespondent Espen Aas er også med på direktelink fra den britiske hovedstaden, hvor han er på privattur – altså ikke i regi av arbeidsgiveren.

NRK-journalistene streiker med krav om kompetanseløft, bedre behandling av tilkallingsvikarer og å minske lønnsgapet noe til journalister i de andre riksmediene.

(©NTB)

[email protected]

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon