Bergen tinghus. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
annonse

To personer er pågrepet i forbindelse med at en mann i 40-årene ble funnet død ved en sykkel i Masfjorden i Hordaland natt til onsdag.

Politiet etterforsket først saken som en ulykke, men nye opplysninger førte til at politiet gikk til pågripelse av to personer, skriver Bergensavisen.

– De er siktet for å ha hensatt eller å ha forlatt noen i hjelpeløs tilstand, opplyser politiadvokat Kjetil Linge Tomren i Vest politidistrikt til Bergens Tidende.

Bergensavisen skriver imidlertid at den får bekreftet fra annet hold at de to pågrepne er siktet for falsk forklaring. Begge blir framstilt for varetektsfengsling i Bergen tingrett fredag.

Mannen i 40-årene ble funnet død i en veigrøft i Stordalen i Masfjorden i 1-tiden natt til onsdag. En sykkel lå ved siden av mannen.

Det er ventet at politiet vil kommentere saken ytterligere i forbindelse med fredagens fengslingsmøter.

(©NTB)

[email protected]

Annonser
  •  
  •  
  •  
   

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]