annonse
annonse

Resett har fått mange tilhengere, men også kritikere, noen skarpere enn andre. Advokat med møterett i Høyesterett, med medierett som spesiale, Jon Wessel-Aas er definitivt av de skarpeste. Derfor var det ekstra spennende da advokaten kom til studio.

Jon Wessel-Aas. Foto: Christofer Owe/Resett

Blir vår redaktør filleristet? Eller er det mulig å filleriste redaktøren? Tilhører Wessel-Aas en drøyere klasse ennn Lurås? Er Wessel-Aas den sluggeren han regnes for å være? Går han for knockout-seier? Eller kjemper de samtlige 12 runder?

Det ble en batalje som skulle strekke seg over timer. Videoredigereren fikk en formidabel oppgave: hvordan holde ut en kamp som ingen ende vil ta? Hvordan presentere tunge treffere uten selv å ta skade? Gikk redigereren ned for telling eller reiser han seg igjen?

annonse

Kommer han noensinne tilbake?

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon