annonse

Resett har fått mange tilhengere, men også kritikere, noen skarpere enn andre. Advokat med møterett i Høyesterett, med medierett som spesiale, Jon Wessel-Aas er definitivt av de skarpeste. Derfor var det ekstra spennende da advokaten kom til studio.

Jon Wessel-Aas. Foto: Christofer Owe/Resett
annonse

Blir vår redaktør filleristet? Eller er det mulig å filleriste redaktøren? Tilhører Wessel-Aas en drøyere klasse ennn Lurås? Er Wessel-Aas den sluggeren han regnes for å være? Går han for knockout-seier? Eller kjemper de samtlige 12 runder?

annonse

Det ble en batalje som skulle strekke seg over timer. Videoredigereren fikk en formidabel oppgave: hvordan holde ut en kamp som ingen ende vil ta? Hvordan presentere tunge treffere uten selv å ta skade? Gikk redigereren ned for telling eller reiser han seg igjen?

Kommer han noensinne tilbake?

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du ved å trykke her.


Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.