annonse
annonse

Resett har fått mange tilhengere, men også kritikere, noen skarpere enn andre. Advokat med møterett i Høyesterett, med medierett som spesiale, Jon Wessel-Aas er definitivt av de skarpeste. Derfor var det ekstra spennende da advokaten kom til studio.

Jon Wessel-Aas. Foto: Christofer Owe/Resett

Blir vår redaktør filleristet? Eller er det mulig å filleriste redaktøren? Tilhører Wessel-Aas en drøyere klasse ennn Lurås? Er Wessel-Aas den sluggeren han regnes for å være? Går han for knockout-seier? Eller kjemper de samtlige 12 runder?

Det ble en batalje som skulle strekke seg over timer. Videoredigereren fikk en formidabel oppgave: hvordan holde ut en kamp som ingen ende vil ta? Hvordan presentere tunge treffere uten selv å ta skade? Gikk redigereren ned for telling eller reiser han seg igjen?

annonse

Kommer han noensinne tilbake?

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon