Del saken
 • 493
 •  
 •  
 •  
 •  

Resett har fått mange tilhengere, men også kritikere, noen skarpere enn andre. Advokat med møterett i Høyesterett, med medierett som spesiale, Jon Wessel-Aas er definitivt av de skarpeste. Derfor var det ekstra spennende da advokaten kom til studio.

Jon Wessel-Aas. Foto: Christofer Owe/Resett

Blir vår redaktør filleristet? Eller er det mulig å filleriste redaktøren? Tilhører Wessel-Aas en drøyere klasse ennn Lurås? Er Wessel-Aas den sluggeren han regnes for å være? Går han for knockout-seier? Eller kjemper de samtlige 12 runder?

Det ble en batalje som skulle strekke seg over timer. Videoredigereren fikk en formidabel oppgave: hvordan holde ut en kamp som ingen ende vil ta? Hvordan presentere tunge treffere uten selv å ta skade? Gikk redigereren ned for telling eller reiser han seg igjen?

Kommer han noensinne tilbake?

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 493
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]