Chelsea-manager Antonio Conte forventer en vanskelig kamp i lørdagens FA-cupfinale mot Manchester United. Foto: Owen Humphreys / PA / AP / NTB scanpix
annonse
annonse

Chelsea-manager Antonio Conte vil gjerne avslutte en middelmådig sesong med en tittel.

Chelsea er klar for sin andre FA-cupfinale på rad. I fjor ble det tap mot Arsenal, og lørdag står Manchester United på andre banehalvdel.

– Det er en stor mulighet for spillerne, klubben og fansen, sier Chelsea-manager Antonio Conte, som førte klubben til ligagull i fjor. I år risikerer han å ende opp uten et eneste trofé.

annonse

– Vi vinner sammen, vi taper sammen. Det er ikke jeg som vinner eller taper alene, sier Conte som ser for seg en vanskelig kamp for begge finalelagene.

– Når man spiller en finale, er det viktigste å vinne. Det vil bli en taktisk kamp. Jeg vet ikke hva slags kamp vi kommer til å få, men det vil bli en vanskelig kamp for begge lag.

Ifølge United-manager José Mourinho er det ikke sikkert at Romelu Lukaku blir klar etter sin skade. Men det forstyrrer ikke forberedelsene til London-laget, skal vi tro Conte.

annonse

– Vi forbereder oss ikke på å spille mot én spiller. Hvis Lukaku ikke spiller, har de en annen viktig spiss i (Marcus) Rashford som kan spille.

Contes mannskap klarte ikke å kvalifisere seg for neste sesongs mesterliga, og det har lenge vært spekulert i om lørdagens finale er italienerens siste kamp som Chelsea-manager.

– Jeg kan garantere dere at dette blir min siste kamp – denne sesongen, sier italieneren og legger til at han forholder seg til kontrakten har med klubben.

(©NTB)

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon