Illustrasjon: Thomas Knarvik, 2018.
Del saken
 • 282
 •  
 •  
 •  
 •  

Trump kaller den meksikanske gjengen MS-13 for dyr på en pressekonferanse, og amerikanske medier og kjendiser river seg kollektivt i håret i indignasjon over å kalle migranter for dyr. Ja, dere hørte riktig: De vrir det hele over til å gjelde migranter. MS-13 er som dyr. De har som motto: Voldta, torturer og drep. Og de gjør det, i hopetall. Ødelagte liv ligger i kjølevannet av denne terror-gjengen, og den uredelige pressen lyver, igjen. Ute av kontekst, som vanlig.

Dette har visse likhetstrekk med Listhaugs bruk av ordet monstre, om pedofile overgrepsmenn. I kjølevannet av disse ligger også utallige liv i ruin. Men retorikken vil norsk retts førstedame Anine Kierulf ha seg frabedt. Monstre må kalles noe annet for at verdigheten i Anines verden skal være intakt. På samme måte som svensker ikke får lov å kalle hjemvendte IS-krigere for terrorister. Helt uavhengig hvor mange de har voldtatt og skjært strupen over på.

Er det ikke nokså ironisk, de som tror de hever nivået er de som reduserer det på lengre sikt til hva vi omtaler som Svenske tilstander. Men, det er vel det som skjer når intellekt og regler ikke er kalibrert for grupper, kun gjeldende for individ. Sverige og resten av Europa har åpnet døren for en pedofil kulturpraksis. Hva kaller Anine dette? Nei, det enkleste er nok å ta Sylvi. Nok en gang.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 282
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]