Illustrasjon: Thomas Knarvik, 2018.
annonse

Trump kaller den meksikanske gjengen MS-13 for dyr på en pressekonferanse, og amerikanske medier og kjendiser river seg kollektivt i håret i indignasjon over å kalle migranter for dyr. Ja, dere hørte riktig: De vrir det hele over til å gjelde migranter. MS-13 er som dyr. De har som motto: Voldta, torturer og drep. Og de gjør det, i hopetall. Ødelagte liv ligger i kjølevannet av denne terror-gjengen, og den uredelige pressen lyver, igjen. Ute av kontekst, som vanlig.

annonse
annonse

Dette har visse likhetstrekk med Listhaugs bruk av ordet monstre, om pedofile overgrepsmenn. I kjølevannet av disse ligger også utallige liv i ruin. Men retorikken vil norsk retts førstedame Anine Kierulf ha seg frabedt. Monstre må kalles noe annet for at verdigheten i Anines verden skal være intakt. På samme måte som svensker ikke får lov å kalle hjemvendte IS-krigere for terrorister. Helt uavhengig hvor mange de har voldtatt og skjært strupen over på.

annonse

Er det ikke nokså ironisk, de som tror de hever nivået er de som reduserer det på lengre sikt til hva vi omtaler som Svenske tilstander. Men, det er vel det som skjer når intellekt og regler ikke er kalibrert for grupper, kun gjeldende for individ. Sverige og resten av Europa har åpnet døren for en pedofil kulturpraksis. Hva kaller Anine dette? Nei, det enkleste er nok å ta Sylvi. Nok en gang.

Google har blokkert alle annonser på Resett
Vi trenger din hjelp for å overleve

Støtt oss ved å tegne medlemskap her
Betal til kontonummer 1503.94.12826 eller
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
PayPal Logo

Du kan støtte Resett på Vipps nummer 124526

annonse

Ønsker du å bidra til å holde Resett gående?

Tegn medlemskap eller Støtt oss med et enkeltbeløp
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.