Illustrasjon: Thomas Knarvik, 2018.
annonse
annonse

Trump kaller den meksikanske gjengen MS-13 for dyr på en pressekonferanse, og amerikanske medier og kjendiser river seg kollektivt i håret i indignasjon over å kalle migranter for dyr. Ja, dere hørte riktig: De vrir det hele over til å gjelde migranter. MS-13 er som dyr. De har som motto: Voldta, torturer og drep. Og de gjør det, i hopetall. Ødelagte liv ligger i kjølevannet av denne terror-gjengen, og den uredelige pressen lyver, igjen. Ute av kontekst, som vanlig.

Dette har visse likhetstrekk med Listhaugs bruk av ordet monstre, om pedofile overgrepsmenn. I kjølevannet av disse ligger også utallige liv i ruin. Men retorikken vil norsk retts førstedame Anine Kierulf ha seg frabedt. Monstre må kalles noe annet for at verdigheten i Anines verden skal være intakt. På samme måte som svensker ikke får lov å kalle hjemvendte IS-krigere for terrorister. Helt uavhengig hvor mange de har voldtatt og skjært strupen over på.

Er det ikke nokså ironisk, de som tror de hever nivået er de som reduserer det på lengre sikt til hva vi omtaler som Svenske tilstander. Men, det er vel det som skjer når intellekt og regler ikke er kalibrert for grupper, kun gjeldende for individ. Sverige og resten av Europa har åpnet døren for en pedofil kulturpraksis. Hva kaller Anine dette? Nei, det enkleste er nok å ta Sylvi. Nok en gang.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon