Illustrasjonsbilde. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
annonse

En person er funnet død i fjæra i Stranda kommune i Møre og Romsdal. Politiet tror det kan være snakk om en kajakkulykke.

Politiet fikk melding om saken klokka 20 søndag kveld.

Den døde personen ble funnet av en vennegjeng som dro ut for å lete etter en kamerat som hadde lagt ut på kajakktur tidligere på dagen, og som ikke hadde kommet tilbake.

annonse

– De søkte i området og mener at det er vedkommende som er funnet død, litt nord for Stranda sentrum, sier operasjonsleder Kenneth Sætre i Møre og Romsdal politidistrikt til NTB.

Han sier politiet jobber med å få sikker identifisering av avdøde og med varsling av pårørende.

– Inntil videre er teorien vår at dette er en ulykke, men man skal passe seg litt for å konkludere for tidlig. Vi må få gjort litt undersøkelser, så kan vi komme tilbake med en mer faktabasert konklusjon, sier Sætre.

(©NTB)

Annonser
  •  
  •  
  •  
   

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]