Washington DC, USA 20160514. President Barack Obama og hans kone Michelle før statsmiddagen i Det hvite hus i Washington. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Barack og Michelle Obama har inngått en flerårig produksjonsavtale med Netflix, men det er foreløpig uklart hva de skal lage.

Det tidligere presidentparet har opprettet sitt eget produksjonsselskap, som er døpt Higher Ground Productions. Ryktene om en Netflix-avtale begynte å svirre i mars, og mandag ble den bekreftet av selskapet.

Strømme-TV-selskapet Netflix har 125 millioner seere i 190 land og opplyser at Barack og Michelle Obama skal produsere «en blanding av innhold» for dem. Ut over dette er ingenting kjent.

Obama bekrefter avtalen og opplyser at han sammen med Michelle «håper å kunne dyrke fram talentfulle, inspirerende stemmer som er i stand til å fremme større empati og forståelse mellom mennesker og å hjelpe dem med å dele sine historier med resten av verden».

– Barack og jeg har alltid hatt en tro på historiefortellingers makt til å inspirere oss, til å få oss til å se på verden rundt oss med andre øyne, og til å hjelpe oss med å åpne våre hjerter og hjerner for andre, sier Michelle Obama.

Pengemangel er neppe det tidligere presidentparets fremste motiv, ettersom begge har inngått lukrative forlagskontrakter til en verdi av nærmere 500 millioner kroner etter at de forlot Det hvite hus.

(©NTB)

[email protected]

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]