Illustrasjonsbilde. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
annonse

En ettåring er sendt til sykehus etter å ha blitt rygget på av en bil på Stabekk i Bærum mandag. Barnet er trolig ikke alvorlig skadd.

– Skadeomfanget er uavklart, men det er trolig ikke snakk om alvorlige skader. Barnet var bevisst etter ulykken, men sjekkes for eventuelle andre skader, opplyser operasjonsleder Tor Jøkling i Oslo politidistrikt til NTB.

Han sier ulykken skjedde på en gårdsplass, og det er trolig en av foreldrene som satt bak rattet i bilen som rygget på ettåringen.

annonse

– Vi er på stedet og foretar undersøkelser for å få klarhet i hendelsesforløpet, sier Jøkling.

(©NTB)

Annonser
  •  
  •  
  •  
   

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]