Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
annonse

Natt til søndag skjedde det igjen. Flere natteravner ble pepret med stein på Stovner, og en person fikk hodeskader som følge av steinkastingen.

annonse

– Vi vet foreløpig ikke så mye mer enn at de skal ha kastet stein mot natteravnene. En person har fått et stort kutt i hodet, fortalte operasjonsleder Christian Krohn Engeseth i Oslo politidistrikt til NTB.

annonse

Personen ble kjørt til legevakten for behandling.

Skylder på Frp

I trygge omgivelser på Twitter sitter byrådsmedlem i Oslo, Inga Marthe Thorkildsen. Den tidligere inkluderings- og likestillingsministeren har lagt skylden på «tøffe hjemforhold» og Frp som hun mener «bevisst har nedprioritert Groruddalen».

annonse
annonse

Hennes eget parti SV, som faktisk styrer Oslo sammen med Rødt og Ap, slipper unna.

Nå som natteravnene nok en gang blir skyteskiver for ungdom som har det «tøft hjemme», mener SV-Inga at nok er nok. Hun setter foten ned. På Twitter.

– Dette er så trist og uakseptabelt. Natteravnene gjør en kjempejobb – skal være trygge, skriver hun bestemt.

Men steinkasting, skyting, knivstikking og vold blir ikke borte. Det virker som problemene bare blir verre i hovedstaden hun er med på å styre. Og det virker som det går rundt for SV-Inga når hun skylder på alle andre enn seg selv og sitt eget parti.

 

Stille fra Raymond Johansen. Skjermdump NRK.

Ferie-Raymond

Hva så med Arbeidspartiets arbeiderparti-helt Raymond Johansen? Byrådslederen som stilte opp med stram munn på TV 2-nyhetene og fortalte Norges befolkning at volden i Oslo øst ville forsvinne så lenge det var nok fritidsklubber. Hvor har han gjort av seg pinsehelga?

På Twitter er han ihvertfall ikke. Der har det vært stille siden 17. mai. Da tok Raymond ferie. Og når Raymond tar ferie, får blodige skaller hos natteravnene vente til han er tilbake på jobb igjen.

Google har blokkert alle annonsene på Resett.
Vi trenger din hjelp for å overleve!

kr.
Velg betalingsmetode
Personelig informasjon

Totalt bidrag: kr. 200,00 One Time

Du kan også støtte oss på Vipps nummer 124526.

Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.

SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du her.Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.