Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
Del saken
 • 1.5K
 •  
 •  
 •  
 •  

Natt til søndag skjedde det igjen. Flere natteravner ble pepret med stein på Stovner, og en person fikk hodeskader som følge av steinkastingen.

– Vi vet foreløpig ikke så mye mer enn at de skal ha kastet stein mot natteravnene. En person har fått et stort kutt i hodet, fortalte operasjonsleder Christian Krohn Engeseth i Oslo politidistrikt til NTB.

Personen ble kjørt til legevakten for behandling.

Skylder på Frp

I trygge omgivelser på Twitter sitter byrådsmedlem i Oslo, Inga Marthe Thorkildsen. Den tidligere inkluderings- og likestillingsministeren har lagt skylden på “tøffe hjemforhold” og Frp som hun mener “bevisst har nedprioritert Groruddalen”.

Hennes eget parti SV, som faktisk styrer Oslo sammen med Rødt og Ap, slipper unna.

Nå som natteravnene nok en gang blir skyteskiver for ungdom som har det “tøft hjemme”, mener SV-Inga at nok er nok. Hun setter foten ned. På Twitter.

– Dette er så trist og uakseptabelt. Natteravnene gjør en kjempejobb – skal være trygge, skriver hun bestemt.

Men steinkasting, skyting, knivstikking og vold blir ikke borte. Det virker som problemene bare blir verre i hovedstaden hun er med på å styre. Og det virker som det går rundt for SV-Inga når hun skylder på alle andre enn seg selv og sitt eget parti.

 

Stille fra Raymond Johansen. Skjermdump NRK.

Ferie-Raymond

Hva så med Arbeidspartiets arbeiderparti-helt Raymond Johansen? Byrådslederen som stilte opp med stram munn på TV 2-nyhetene og fortalte Norges befolkning at volden i Oslo øst ville forsvinne så lenge det var nok fritidsklubber. Hvor har han gjort av seg pinsehelga?

På Twitter er han ihvertfall ikke. Der har det vært stille siden 17. mai. Da tok Raymond ferie. Og når Raymond tar ferie, får blodige skaller hos natteravnene vente til han er tilbake på jobb igjen.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 1.5K
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]