1700 NJ-organiserte ansatte i NRK gikk ut i streik, mai 2018. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix
annonse
annonse

Står de på barrikadene for å vinne tilbake det tapte, alle de som har trykket på den røde knappen og fått sorte skjermer? Streiker NRK-journalistene fordi kundene har vendt dem ryggen, i den tro at det må være kundens sin feil og at en streik vil få dem på bedre tanker?

Det er brysomt med kunder som ikke graver hånda dypt ned i lomma. Nå som alt har blitt så dyrt. Prisene i Ullevål hageby har skutt i været og bomringen svir på pungen.

Kravstore kunder har blitt et økende problem i vårt moderne samfunn. Det var så mye greiere før, da måtte de stå i kø med lua i hånda. Nå begynner de å forlange. Som om det er de som bestemmer, og at de ikke vil nøye seg med det de får.

annonse

NRK er for alle, her skal du og jeg få dekket alle våre behov. Ingen skal føle seg utelatt. Men det er visst noen som ikke har forstått det, derfor må det en streik til for å få de villfarne på bedre tanker. NRK har et langt program hver dag som er tilpasset alle. Det er bare å slå på TVen og bli fornøyd med det som kommer.

Streiken er også en protest mot at mange velger å gjøre noe annet enn å se på TV. Det er pinse og det er fint vær. Men det skal NRK ha slutt på, og en streik vil få oss tilbake i køen med lua i hånden.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon