1700 NJ-organiserte ansatte i NRK gikk ut i streik, mai 2018. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix
Del saken
 • 151
 •  
 •  
 •  
 •  

Står de på barrikadene for å vinne tilbake det tapte, alle de som har trykket på den røde knappen og fått sorte skjermer? Streiker NRK-journalistene fordi kundene har vendt dem ryggen, i den tro at det må være kundens sin feil og at en streik vil få dem på bedre tanker?

Det er brysomt med kunder som ikke graver hånda dypt ned i lomma. Nå som alt har blitt så dyrt. Prisene i Ullevål hageby har skutt i været og bomringen svir på pungen.

Kravstore kunder har blitt et økende problem i vårt moderne samfunn. Det var så mye greiere før, da måtte de stå i kø med lua i hånda. Nå begynner de å forlange. Som om det er de som bestemmer, og at de ikke vil nøye seg med det de får.

NRK er for alle, her skal du og jeg få dekket alle våre behov. Ingen skal føle seg utelatt. Men det er visst noen som ikke har forstått det, derfor må det en streik til for å få de villfarne på bedre tanker. NRK har et langt program hver dag som er tilpasset alle. Det er bare å slå på TVen og bli fornøyd med det som kommer.

Streiken er også en protest mot at mange velger å gjøre noe annet enn å se på TV. Det er pinse og det er fint vær. Men det skal NRK ha slutt på, og en streik vil få oss tilbake i køen med lua i hånden.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 151
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]