Drammen 20170724. Illustrasjonsbilder av biler som kommer til Norge via Drammen havn. Bilimport. Mitsubishi. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
annonse

Etter en svak start på året er bilsalget nå på vei oppover, ifølge et ferskt analysenotat fra DNB Markets.

Ifølge analysenotatet er det så langt i 2018 registrert 52.345 nye personbiler i Norge, skriver Dagens Næringsliv.

Til tross for at det dette er en nedgang på 4,6 prosent fra samme periode i fjor, mener DNB Markets’ analysenotat at utsiktene ser meget lyse ut.

annonse

Elbilandelen er spesielt på vei opp og er oppe på 27,4 prosent så langt i 2018. Det er over 50 prosent mer enn i samme periode i fjor.

DNB Markets spår at når året er omme vil det ha blitt solgt totalt 152.400 biler. I fjor ble det totalt solgt 180.000 biler i Norge, det høyeste antallet som noensinne er registrert.

(©NTB)

[email protected]

Annonser
  •  
  •  
  •  
   

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]