Illustrasjonsfoto: Audun Braastad / NTB scanpix
annonse

Sysselsettingen hos innvandrere er så lav at de garanterer at arbeidsledigheten holdes oppe, og at antallet absolutt fattige stiger. Noe som for sosialistene er bekreftelse på økt økonomisk ulikhet, og som da igjen rettferdiggjør hardere skattlegging av verdiskaperne. Så ved å importere fattige og folk med lav sysselsettings-sannsynlighet, berettiger de sosialistiske lederne sin egen eksistens. Noe som igjen forsterkes når at de importerte fattige etter noen år kan stemme.

annonse

Så sosialistene har alle incentiver for å hindre at de innvandrerne vi alt har, lykkes. De er mot begrensninger i familiegjenforening nettopp fordi familiegjenforening gjør at innvandrere havner i en evig 1-generasjons syklus og derav ikke blir integrert.

annonse

De trenger at folk er hjelpeløse, for dersom vi hadde stengt grensene og brukt krutt på integrering, så ville sosialistene ikke lenger ha en maktbase, eller eksempler på at kapitalisme skaper fattigdom.

Så det er ikke vanskelig å forstå sosialistene. Det er bare vanskelig å forstå at ikke politikerne forøvrig arresterer deres argumentasjon.

annonse
annonse

Google har blokkert alle annonsene på Resett.
Vi trenger din hjelp for å overleve!

kr.
Velg betalingsmetode
Personelig informasjon

Totalt bidrag: kr. 200,00 One Time

Du kan også støtte oss på Vipps nummer 124526.

Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.

SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du her.Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.