Illustrasjonsfoto: Audun Braastad / NTB scanpix
Del saken
 • 817
 •  
 •  
 •  
 •  

Sysselsettingen hos innvandrere er så lav at de garanterer at arbeidsledigheten holdes oppe, og at antallet absolutt fattige stiger. Noe som for sosialistene er bekreftelse på økt økonomisk ulikhet, og som da igjen rettferdiggjør hardere skattlegging av verdiskaperne. Så ved å importere fattige og folk med lav sysselsettings-sannsynlighet, berettiger de sosialistiske lederne sin egen eksistens. Noe som igjen forsterkes når at de importerte fattige etter noen år kan stemme.

Så sosialistene har alle incentiver for å hindre at de innvandrerne vi alt har, lykkes. De er mot begrensninger i familiegjenforening nettopp fordi familiegjenforening gjør at innvandrere havner i en evig 1-generasjons syklus og derav ikke blir integrert.

De trenger at folk er hjelpeløse, for dersom vi hadde stengt grensene og brukt krutt på integrering, så ville sosialistene ikke lenger ha en maktbase, eller eksempler på at kapitalisme skaper fattigdom.

Så det er ikke vanskelig å forstå sosialistene. Det er bare vanskelig å forstå at ikke politikerne forøvrig arresterer deres argumentasjon.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 817
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]