Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
annonse

Luftfartskonsernet IAG forbereder et nytt bud på Norwegian etter at to tidligere bud er avvist, ifølge en spansk avis.

Expansion skriver om det mulige nye budet, men uten å vise til noen kilder, skriver E24. Ifølge den spanske avisen forbereder det spansk-britiske konsernet et bud på 330 kroner per aksje. Det er rundt 80 kroner mer enn Norwegian-aksjen ble omsatt for på Oslo Børs fredag, og gir et samlet bud på rundt 12,3 milliarder kroner.

Nyheten kommer kort tid etter at IAG-sjef Willie Walsh sa at han ikke ser på Norwegian som noe han «må» kjøpe.

annonse

– Vi har uttrykt interesse. Om de ikke vil bli kjøpt av IAG, fint. Jeg har ikke tenkt å gjøre noe fiendtlig, det er ikke min stil, sa Walsh til Reuters på en flykonferanse.

Ryanairs sjef Michael O’Leary sier ifølge Nettavisen at det ikke er aktuelt for hans selskap å gi IAG kamp om det norske flyselskapet. I forbindelse med at Ryanair la fram sitt kvartalsresultat, sa O’Leary også at det irske selskapet ikke ser på Norge og Sverige som satsingsområder, men at basen i København kan bli gjenåpnet.

(©NTB)

Annonser
  •  
  •  
  •  
   

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]