Oslo 20170707. Brannbil under utrykning / i aksjon / i fart. i Oslo brann- og redningsetat. Blålys. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

En treåring er sendt til Skien sykehus med brannskader etter at det tok fyr i barnets seng. Skadene er ikke livstruende.

Ved 23-tiden meldte politiet at brannen i en enebolig i Brevik i Porsgrunn kommune var slukket. Brannen har trolig begrenset seg til barnerommet.

– Opplysningene vi har fått, går ut på at en lampe tok fyr, noe som videre antente sengetøyet. Foreløpig vet vi ikke mer om omstendighetene, sier operasjonsleder André Kråkenes i Sørøst politidistrikt til TV 2.

Til Varden sier operasjonslederen at et tre år gammelt barn er fraktet til Skien sykehus med det som sannsynligvis er annengrads forbrenning på deler av kroppen. Barnet er ikke livstruende skadd, opplyser han.

(©NTB)

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]