Brannmannskaper slukker flammer fra passasjerflyet som styrtet i Havanna i Cuba fredag. Foto: Enrique de la Osa / AP / NTB scanpix
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

En 23 år gammel kvinne som ble sendt til sykehus med kritiske skader etter flyulykken i Cuba, er bekreftet omkommet. Dermed stiger dødstallet til 111.

110 mennesker ble funnet omkommet da et Boeing 737-passasjerfly styrtet nær flyplassen i Havanna fredag. Tre personer overlevde selve flystyrten, men én av disse er nå bekreftet omkommet. To cubanske kvinner på 19 og 39 år er fortsatt innlagt på sykehus med kritiske skader.

Natt til tirsdag ble det også kjent at Mexico midlertidig suspenderer det mexicanske charterselskapet Damojh som eide passasjerflyet. Selskapet blir internasjonalt omtalt som Global Air. Det 39 år gamle flyet ble leid inn av det statlige flyselskapet Cubana de Aviacion.

Ifølge mexicanske myndigheter vil de sette i gang en «ekstraordinær» gransking for å finne ut om Damojh har overholdt alle lover og regler. Både Mexico og USA sender eksperter til å bistå Cuba i etterforskningen av ulykken.

(©NTB)

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]