Brannmannskaper slukker flammer fra passasjerflyet som styrtet i Havanna i Cuba fredag. Foto: Enrique de la Osa / AP / NTB scanpix
annonse

En 23 år gammel kvinne som ble sendt til sykehus med kritiske skader etter flyulykken i Cuba, er bekreftet omkommet. Dermed stiger dødstallet til 111.

annonse

110 mennesker ble funnet omkommet da et Boeing 737-passasjerfly styrtet nær flyplassen i Havanna fredag. Tre personer overlevde selve flystyrten, men én av disse er nå bekreftet omkommet. To cubanske kvinner på 19 og 39 år er fortsatt innlagt på sykehus med kritiske skader.

annonse

Natt til tirsdag ble det også kjent at Mexico midlertidig suspenderer det mexicanske charterselskapet Damojh som eide passasjerflyet. Selskapet blir internasjonalt omtalt som Global Air. Det 39 år gamle flyet ble leid inn av det statlige flyselskapet Cubana de Aviacion.

Ifølge mexicanske myndigheter vil de sette i gang en «ekstraordinær» gransking for å finne ut om Damojh har overholdt alle lover og regler. Både Mexico og USA sender eksperter til å bistå Cuba i etterforskningen av ulykken.

annonse
annonse

(©NTB)

Google har blokkert alle annonsene på Resett.
Vi trenger din hjelp for å overleve!

kr.
Velg betalingsmetode
Personelig informasjon

Totalt bidrag: kr. 200,00 One Time

Du kan også støtte oss på Vipps nummer 124526.

Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.

SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du her.Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.