Brannmannskaper slukker flammer fra passasjerflyet som styrtet i Havanna i Cuba fredag. Foto: Enrique de la Osa / AP / NTB scanpix
annonse
annonse

En 23 år gammel kvinne som ble sendt til sykehus med kritiske skader etter flyulykken i Cuba, er bekreftet omkommet. Dermed stiger dødstallet til 111.

110 mennesker ble funnet omkommet da et Boeing 737-passasjerfly styrtet nær flyplassen i Havanna fredag. Tre personer overlevde selve flystyrten, men én av disse er nå bekreftet omkommet. To cubanske kvinner på 19 og 39 år er fortsatt innlagt på sykehus med kritiske skader.

Natt til tirsdag ble det også kjent at Mexico midlertidig suspenderer det mexicanske charterselskapet Damojh som eide passasjerflyet. Selskapet blir internasjonalt omtalt som Global Air. Det 39 år gamle flyet ble leid inn av det statlige flyselskapet Cubana de Aviacion.

annonse

Ifølge mexicanske myndigheter vil de sette i gang en «ekstraordinær» gransking for å finne ut om Damojh har overholdt alle lover og regler. Både Mexico og USA sender eksperter til å bistå Cuba i etterforskningen av ulykken.

(©NTB)

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon