FILE - In this Aug. 30, 2013 file photo, Swedish DJ, remixer and producer Avicii poses for a portrait in New York. Avicii’s family says the late performer “could not go on any longer” in a second statement released this week. The Grammy-nominated electronic dance DJ, born Tim Bergling, was found dead on April 20, 2018, in Muscat, Oman. Details about his death were not revealed. His family says Thursday, April 26, that “our beloved Tim was a seeker, a fragile artistic soul searching for answers to existential questions.” (Photo by Amy Sussman/Invision/AP, File)
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

I en uttalelse fra familien bes mediene om «å respektere dette». Det oppgis ikke når eller hvor begravelsen holdes.

Avicii, som egentlig het Tim Bergling, ble funnet død på et hotell i Oman i forrige måned. Den svenske artisten ble 28 år gammel.

Politiet gikk raskt ut og sa de ikke mistenkte noe kriminelt, og Berglings familie skrev i et åpent brev at han ikke orket mer, og at «han ville få fred».

NTB-TT

(©NTB)

[email protected]

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]