Illustrasjonsbilde. Foto. AFP/Ahmad al-Rubaye
annonse

– Minst 26 regimesoldater og allierte styrker ble drept i et IS-angrep tidlig tirsdag morgen, opplyser Syrian Observatory for Human Rights (SOHR).

Angrepet skjedde i Badiya mot en av regimets militærposter, ifølge eksilgruppa.

annonse

Badiya er en stor ørkenregion som strekker seg fra det sentrale Syria og østover til grensa til Irak, hvor IS fortsatt kontrollerer mindre områder.

Den voldelige islamistgruppa IS kontrollerte for få år siden store områder i begge land. Mange IS-krigere har trukket seg tilbake til ørkenområder etter å ha blitt nedkjempet i byene.

NTB-AFP

(©NTB)

Annonser
  •  
  •  
  •  
   

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]