Kisten med avdøde Øyvind Fredriksen vil ankomme Kjevik lufthavn onsdag. Kjevik lufthavn i Kristiansand. Foto: Tor Erik Schrøder / SCANPIX
annonse

Kisten med den døde Øyvind Fredriksen (57) vil onsdag ettermiddag ankomme Kjevik flyplass etter at den først ble feilsendt til Polen.

Kisten med den døde mannen ankommer onsdag klokka 17.10, melder Fædrelandsvennen.

SAS hadde ansvaret for transporten av kisten med den døde. Selskapet har forsøkt å finne ut hvordan kisten kunne havne i Gdansk i stedet for Mandal. For å løse floken raskest mulig har norske myndigheter jobbet opp mot polske for å få kisten hjem.

annonse

– Vi er glade for at vi får vår pappa og samboer med hjem. Vi har vært gjennom en tøff og vond oppgraving av kisten tidlig i dag morges. Vi har mange grusomme inntrykk å fordøye og har det tungt oppi gleden, skriver sønnen Tomas Friberg i en epost til Fædrelandsvennen.

Han ber om respekt for at familien går gjennom en tøff påkjenning. Han takker videre både norske myndigheter og ambassaden i Polen.

– SAS har siste døgnet snudd alle stener for å få pappa hjem slik at han kan få en verdig avskjed til sitt siste hvilested, skriver sønnen videre.

– Vi har gjort noe ekstraordinært, uten at jeg vil gå i detaljer, sier kommunikasjonssjef Knut Morten Johansen i SAS.

(©NTB)

[email protected]

Annonser
  •  
  •  
  •  
   

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]