Oslo 20161030. Togstreiken er over. Anne-Kari Bratten, leder i Spekter møter pressen og opplyser om at etter fem uker med streik er partene i lokførerstreiken kommet til enighet. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Spekter-sjef Anne-Kari Bratten er fornøyd med at NRK-streiken er over og mener løsningen er innenfor de inntektspolitiske forutsetningene.

– Jeg er fornøyd med at det har blitt enighet om en løsning, og at streiken blant Norsk Journalistlags medlemmer i NRK nå er over, sier Bratten i arbeidsgiverforeningen Spekter i en pressemelding onsdag kveld.

NRK-medarbeiderne går tilbake på jobb fra midnatt.

– Løsningen er innenfor de inntektspolitiske forutsetningene, og det er også enighet om hvordan kompetansespørsmål og vikaravlønning skal håndteres, sier Bratten.

(©NTB)

[email protected]

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]