En forside til papirutgaven av VG med et bilde av USAs president Donald Trump, hvor VG med all tydelighet viser hvor seriøse de er. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
Del

Kulturminister Trine Skei Grande deler norske medier inn i de seriøse og de useriøs. Hun har sagt at hun vil gi bedre betingelser for de seriøse. Siden hun allerede har stemplet Resett som useriøs, må vi forsøke å lære fra de seriøse.

annonse

Vi ønsker jo å forbedre oss.

Vårt forbilde VG

I den forbindelse legger vi merke til at VGs mest delte sak på sosiale medier i dag – ja, faktisk Norges mest delte sak ifølge Storyboard – er en viktig nyhet fra Florida i USA.

annonse

Ønsker du å bidra til å holde Resett gående?

Tegn medlemskap eller Støtt oss med et enkeltbeløp

Husk at du også hjelper Resett når du kjøper fra våre annonsører

På tirsdag kveld ble nemlig Gunilla Persson arrestert i Palm Beach mistenkt for å ha stjålet et par solbriller av merket Chanel, melder VG sent onsdag kveld. Gunilla Persson er kjent fra serien Hollywoodfruer.

– En misforståelse. Jeg er uskyldig, sier hun gjennom sin advokat.

Ifølge politirapporten var Gunilla Persson inne i en luksuriøs butikk i Florida, der hun prøvde et par solbriller fra Chanel. Hun skal ha kjøpt en håndveske før hun forlot butikken, fortsatt med brillene på hodet, og uten å ha betalt for dem. Alt ble filmet av butikkens overvåkningskamera, skriver VG.

Stoppet av politiet

Avisen skriver videre at Gunilla ble stoppet av politiet på gaten i nærheten av butikken. Hun skal i samtale med politiet ha tatt brillene opp fra vesken, der de da hadde havnet, satt dem på hodet og sagt at hun hadde tenkt å levere dem tilbake senere.

annonse

Dette kan medføre opp til fem års ubetinget fengsel. Men hun er nå løslatt, mot en kausjon på omkring 45.000 kroner.

Persson hevder hun er uskyldig, skriver VG.

Forøvrig

Av andre nyheter VG kan rapportere om i dag er at en mann krever mer penger av Britney Spears, og at Ida gikk ned 30 kg på 6 mnd. Men den saken er bare for plussabonnenter.

annonse
Ønsker du å bidra til å holde Resett gående? Tegn medlemskap eller Støtt oss med et enkeltbeløp

Husk at du også hjelper Resett når du kjøper fra våre annonsører