En forside til papirutgaven av VG med et bilde av USAs president Donald Trump, hvor VG med all tydelighet viser hvor seriøse de er. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
Del saken
 • 725
 •  
 •  
 •  
 •  

Kulturminister Trine Skei Grande deler norske medier inn i de seriøse og de useriøs. Hun har sagt at hun vil gi bedre betingelser for de seriøse. Siden hun allerede har stemplet Resett som useriøs, må vi forsøke å lære fra de seriøse.

Vi ønsker jo å forbedre oss.

Vårt forbilde VG

I den forbindelse legger vi merke til at VGs mest delte sak på sosiale medier i dag – ja, faktisk Norges mest delte sak ifølge Storyboard – er en viktig nyhet fra Florida i USA.

På tirsdag kveld ble nemlig Gunilla Persson arrestert i Palm Beach mistenkt for å ha stjålet et par solbriller av merket Chanel, melder VG sent onsdag kveld. Gunilla Persson er kjent fra serien Hollywoodfruer.

– En misforståelse. Jeg er uskyldig, sier hun gjennom sin advokat.

Ifølge politirapporten var Gunilla Persson inne i en luksuriøs butikk i Florida, der hun prøvde et par solbriller fra Chanel. Hun skal ha kjøpt en håndveske før hun forlot butikken, fortsatt med brillene på hodet, og uten å ha betalt for dem. Alt ble filmet av butikkens overvåkningskamera, skriver VG.

Stoppet av politiet

Avisen skriver videre at Gunilla ble stoppet av politiet på gaten i nærheten av butikken. Hun skal i samtale med politiet ha tatt brillene opp fra vesken, der de da hadde havnet, satt dem på hodet og sagt at hun hadde tenkt å levere dem tilbake senere.

Dette kan medføre opp til fem års ubetinget fengsel. Men hun er nå løslatt, mot en kausjon på omkring 45.000 kroner.

Persson hevder hun er uskyldig, skriver VG.

Forøvrig

Av andre nyheter VG kan rapportere om i dag er at en mann krever mer penger av Britney Spears, og at Ida gikk ned 30 kg på 6 mnd. Men den saken er bare for plussabonnenter.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 725
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]