Luftambulansens helikopter i lufta. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
annonse

En mann i 40-årene er omkommet etter at han falt i fjellet på Rørsethornet i Misund i Møre og Romsdal onsdag kveld.

Mannen er hentet ut av redningshelikopter, og hans pårørende er varslet, opplyser politiet i Møre og Romsdal på Twitter.

Operasjonsleder Arild Reite opplyser til VG at politiet fikk melding om fallet like før klokken 21.30 onsdag.

annonse

– Det var da usikkert hvor langt ned personen falt, men han var sammen med familiemedlemmer på fjellet. Ambulansehelikopter ble sendt, og de fant vedkommet under skrenten. Legen om bord konstaterte at vedkommende var omkommet, sier han til avisen.

Fordi ambulansehelikopteret ikke hadde utstyr til å få plukket opp mannen, ble et Sea King redningshelikopter tilkalt. Omkring klokken 23 ble den omkomne hentet ut, skriver Sunnmørsposten.

Familiemedlemmene som var sammen med mannen da han falt, er tatt hånd om av et kommunalt kriseteam.

(©NTB)

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]