Stavanger 20180426. Politiinspektør og leder for Seksjon for alvorlige uoppklarte saker i Kripos, Espen Erdal under pressekonferansen i Tina Jørgensen-saken i Stavanger. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix
annonse

En sykepleier som har innrømmet å ha dopet ned fire pasienter ved et sykehjem i Bergen, er løslatt etter halvannen måned i varetekt.

Politiet mener det ikke lenger er fare for bevisforspillelse, og dermed ble kvinnen løslatt 16. mai, skriver Bergensavisen.

44-åringen har innrømmet å ha dopet ned fire pasienter. Det var kolleger som slo alarm etter å ha oppdaget at noen pasienter var unormalt trøtte.

annonse

Kvinnen er også siktet for å ha stjålet medikamenter og for brudd på helsepersonelloven.

– Vi har funnet medikamenter hjemme hos kvinnen som vi mener stammer fra sykehjemmet, sier politiadvokat Cathrine Krohn i Vest politidistrikt.

Politiet har gått gjennom kvinnens tidligere arbeidsforhold flere år tilbake i tid. De betegner etterforskningene som krevende og har fått bistand fra Kripos.

– Vi har vært i kontakt med siktedes arbeidsgivere og de stedene hun har jobbet som sykepleier. Ut fra det har vi ikke grunn til å tro at det er andre fornærmede som har fått medisiner eller pådratt seg skader, sier Krohn.

(©NTB)

[email protected]

Annonser
  •  
  •  
  •  
   

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]