President Donald Trump Foto: AFP PHOTO / Brendan Smialowski
Del saken
  •  
  •  
  •  

I et brev til Nord-Koreas leder Kim Jong-un skriver USAs president Donald Trump at toppmøtet i Singapore 12. juni ikke vil finne sted.
– Vi setter veldig stor pris på din tid, tålmodighet og din innsats med hensyn til våre nylige forhandlinger og diskusjoner med tanke på et toppmøte som har vært lenge etterlengtet av begge parter, og som skulle finne sted 12. juni i Singapore.

annonse

Annonse

– Jeg så veldig fram til å være med deg. Dessverre, basert på det voldsomme sinnet og den åpne fiendtligheten som ble vist i din nyligste uttalelse, finner jeg det upassende slik ting er nå å ha dette møtet, skriver Trump i brevet.


Del saken
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
annonse

Les også:

annonse

Annonse