Illustrasjonsbilde. Foto: Lou Foglia/Chicago Tribune via AP
annonse

Brannvesenet i forstaden Noblesville skriver på Twitter fredag morgen at de har rykket ut på det de beskriver som en pågående skyteepisode ved Noblesville West Middle School, og at en mistenkt er pågrepet.

annonse
annonse

De oppgir ingen ytterligere detaljer.

Indianapolis Star skriver at også politi og ambulansepersonell har rykket ut til skolen etter meldinger om skoleskyting. Ifølge avisen ble skudd avfyrt ved 9.20-tiden lokal tid.

annonse
annonse

En person er skadd i forbindelse med hendelsen, ifølge avisen, men det er uklart om vedkommende er såret av skudd. Det er heller ikke kjent om vedkommende er en elev eller en voksen.

Nyhetsbyrået AP skriver at to personer er skadd.

Indianapolis Star skriver videre at såkalt lockdown er iverksatt ved alle skoler i Noblesville og at elever er evakuert til Noblesvile High School.

Den lokale TV-kanalen Wish TV melder at situasjonen er under kontroll og at de sårede, ifølge kanalen en 13 år gammel jente og en voksen person, er i kritisk tilstand. Politiet arbeider nå med å gjennomsøke skolebygningen.

NTB-AP

Google har blokkert alle annonsene på Resett.
Vi trenger din hjelp for å overleve!

kr.
Velg betalingsmetode
Personelig informasjon

Totalt bidrag: kr. 200,00 One Time

Du kan også støtte oss på Vipps nummer 124526.

Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.

SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du her.Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.