Illustrasjonsbilde. Foto: Reuters/Dado Ruvic
annonse

Avgjørelsen falt i en landets øverste administrative domstol lørdag og kan ikke ankes.

Saken har pågått i flere år. En lavere rettsinstans beordret i 2012 at YouTube måtte stenges etter at filmen «Innocence of Muslims», med svært krenkende innhold av islam og profeten Muhammed, ble lagt ut der.

Filmen førte til omfattende demonstrasjoner både i Egypt og andre muslimske land.

Kjennelsen ble imidlertid anket av det nasjonale egyptiske tilsynet for telekommunikasjon, som altså tapte saken.

NTB-AP-AFP

(©NTB)

   

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]