Skjermdump VGTV
annonse
annonse

Politivold, skyting, steinkasting, masseslagsmål. Det har vært usedvanlig mye kriminalitet på Oslo øst i 2018. Men ikke alle er enig at de mange voldsepisodene som har kommet frem i media er et stort problem.

Varaordfører i Oslo, Khamshajiny Gunaratnam (Ap), er den siste i rekken av politikere som dysser ned problemet og skyver skylden over på frp.

– Det vi ser nå er 18 år med borgerlig styre. Det vi gjør nå, når vi ser disse symptomene, er at vi kommer med tiltak på hvordan vi skal håndtere det, sier hun i en VGTV debatt med Frps Himanshu Gulati.

annonse

 

Crazy bananas

Gunaratnam snakker høyt og lenge om løsninger, og gir klar beskjed til Gulati at hun ikke vil høre snakk om at all ungdom i Oslo går “crazy bananas”.

– Det er snakk om to til tre ungdom. Vi må ikke skape et inntrykk at all ungdom går crazy bananas. Det er ikke Texas-tilstander her. Det er ikke svenske tilstander her. Det er kun et par prosent av kidsa som har en sånn “Føkk the police”-holdning, sier hun uten å trekke pusten.

Varaordføreren hevder også det er “farlig” å snakke om svenske tilstander. På slutten av debatten peker hun også på Gulati og sier at han ikke skal bør snakke ned flerkulturell kultur.

annonse

Se utdrag fra debatten under.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

Sint varaordfører i Oslo

Khamshajiny Gunaratnam (AP) er varaordfører i Oslo. Virker som hun og Raymond Johansen har bestemt seg for en aggressiv debattstil før lokalvalget i 2019. Skal skriking, Grorud-dialekt og fekting med armer skremme motstanderene? AP skylder på FrP for den raskt økende kriminaliteten i hovedstaden. Problemene har selvfølgelig ingenting med muslimsk innvandring og flerkultur å gjøre. Her er hele VG-debatten: https://www.vgtv.no/video/158477/slik-reagerer-hun-paa-frps-advarsel

Publisert av APs Rikskringkasting Tirsdag 22. mai 2018

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon