Skjermdump VGTV
Del saken
 • 4.1K
 •  
 •  
 •  
 •  

Politivold, skyting, steinkasting, masseslagsmål. Det har vært usedvanlig mye kriminalitet på Oslo øst i 2018. Men ikke alle er enig at de mange voldsepisodene som har kommet frem i media er et stort problem.

Varaordfører i Oslo, Khamshajiny Gunaratnam (Ap), er den siste i rekken av politikere som dysser ned problemet og skyver skylden over på frp.

– Det vi ser nå er 18 år med borgerlig styre. Det vi gjør nå, når vi ser disse symptomene, er at vi kommer med tiltak på hvordan vi skal håndtere det, sier hun i en VGTV debatt med Frps Himanshu Gulati.

 

Crazy bananas

Gunaratnam snakker høyt og lenge om løsninger, og gir klar beskjed til Gulati at hun ikke vil høre snakk om at all ungdom i Oslo går “crazy bananas”.

– Det er snakk om to til tre ungdom. Vi må ikke skape et inntrykk at all ungdom går crazy bananas. Det er ikke Texas-tilstander her. Det er ikke svenske tilstander her. Det er kun et par prosent av kidsa som har en sånn “Føkk the police”-holdning, sier hun uten å trekke pusten.

Varaordføreren hevder også det er “farlig” å snakke om svenske tilstander. På slutten av debatten peker hun også på Gulati og sier at han ikke skal bør snakke ned flerkulturell kultur.

Se utdrag fra debatten under.

Sint varaordfører i Oslo

Khamshajiny Gunaratnam (AP) er varaordfører i Oslo. Virker som hun og Raymond Johansen har bestemt seg for en aggressiv debattstil før lokalvalget i 2019. Skal skriking, Grorud-dialekt og fekting med armer skremme motstanderene? AP skylder på FrP for den raskt økende kriminaliteten i hovedstaden. Problemene har selvfølgelig ingenting med muslimsk innvandring og flerkultur å gjøre. Her er hele VG-debatten: https://www.vgtv.no/video/158477/slik-reagerer-hun-paa-frps-advarsel

Publisert av APs Rikskringkasting Tirsdag 22. mai 2018

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 4.1K
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]