Napoli-spiller Marek Hamsik fristes av spill i Kina. Her jubler han sammen med medspillere i sin nåværende klubb. Foto: Cesare Abbate/ANSA via AP/NTB scanpix.
annonse

Napolis Marek Hamsik bekrefter at han er fristet av tilbud fra kinesiske fotballklubber.

annonse

– Jeg innrømmer at jeg er fristet, men vi får se, sa 30-åringen som ble klubbens toppscorer da Napoli ble nummer to i Serie A denne sesongen, bak Juventus.

annonse

– Jeg har kun vært i Kina en gang tidligere, da vi spilte i Supercupen, men i livet må man prøve alt, sa slovaken til Sport24.

Han forteller også at han allerede er blitt kontaktet av klubbens nye trener Carlo Ancelotti, som har overtatt etter Maurizio Sarri som ga seg etter denne sesongen.

annonse
annonse

– For øyeblikket er jeg Napoli-spiller. Når jeg en gang avslutter her, og jeg vet ikke når det blir, da skal jeg plusse på med nye erfaringer.

Hamsik, som har 103 landskamper for Slovakia, kom til Napoli i 2007. Siden den gang har han over 500 kamper for klubben og scoret 116 mål.

– Elleve år er et godt stykke av livet. Napoli er blitt mitt annet hjem. Jeg har ikke tatt en avgjørelse, alt er åpent, sier Hamsik som la til at han tar en avgjørelse i løpet av et par ukers tid.

Hamsiks far, Richard Hamsik, sa nylig at sønnen har mottatt tilbud fra tre Chinese Super League-klubber der han er tilbudt over 10 millioner euro per sesong.

(©NTB)

Google har blokkert alle annonsene på Resett.
Vi trenger din hjelp for å overleve!

kr.
Velg betalingsmetode
Personelig informasjon

Totalt bidrag: kr. 200,00 One Time

Du kan også støtte oss på Vipps nummer 124526.

Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.

SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du her.Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.