For en uke siden ble en mann funnet skutt i denne bilen i Malmø. Han døde senere av skadene. Foto: Johan Nilsson/TT / NTB scanpix
annonse

Ingen er pågrepet etter at en mann natt til mandag ble skutt og drept i Malmö.

Politiet sier at flere personer ringte for å varsle om skyting i Kroksbäck-området like etter midnatt. En mann ble funnet skadd og kjørt til sykehus, men ble erklært død ved ankomsten.

Flere personer var ved åstedet da politiet kom, men ingen av dem er mistenkt, ifølge politiets talsmann Calle Persson.

annonse

Senere på morgenen opplyste politiet at de ikke hadde pågrepet noen, og at de ikke hadde noen mistenkte.

For bare en uke siden ble også en mann skutt og drept i det samme området i Malmö. Han ble funnet med skuddsår i en bil, men døde senere på sykehuset.

(©NTB)

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]