Finansminister i Sverige, Magdalena Andersson. Foto: REUTERS/Joshua Roberts/File Photo
Del saken
 • 130
 •  
 •  
 •  
 •  

Nacka, en tidligere forstad til Stockholm, opplevde i vinter en brutal ransbølge hvor små barn var ofrene. Mishandling og knivran av barn helt ned i 8 års alder ble anmeldt, og riksdekkende media skrev ofte om saken.

Finansminister i Sverige, Magdalena Andersson, som selv bor i Nacka, opplevde situasjonen så alvorlig at hun oppmuntret tiltak som ridende politi. Hun mente sågar at enda strengere tiltak kunne bli nødvendig.

Så ble ranerne tatt og media sluttet å skrive om saken.

Hvorfor?

Kan det ha noe med at forbryterne alle var fra Afrika og mellom 14-18 år gamle?

Ikke hørte vi noe mer om dette fra finansministeren heller.

Du må til en blogg for å finne bilder, navn og hvilke straffer ranerne ble dømt til. Den kan du lese her.

 

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 130
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]