Rettssaken etter drapsforsøket gikk i Larvik tingrett. Tre menn er dømt etter at en mann ble skutt i ansiktet i juni i fjor. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
annonse

En 23-åring fra Buskerud er dømt til forvaring i sju og et halvt år for drapsforsøk i Larvik i fjor sommer. Offeret ble skutt i ansiktet i sin egen hybel.

I tillegg er en 21-åring fra Larvik dømt til fem års fengsel og en 24-åring er dømt til overføring til tvungent psykisk helsevern i samme sak, melder Østlands-Posten.

De tre oppsøkte ifølge dommen hybelen til offeret i juni i fjor. Da hybelboeren åpnet døra, ble han møtt av de tre med kniv og pistol.

Det ble løsnet skudd, men beboeren klarte å skyve pistolen til siden slik at skuddet ikke gikk gjennom hodet, men i stedet gjennom munnen og kinnet hans.

Mannen fikk videre løpt til en kamerat i samme bygning, slik at politi og ambulanse ble tilkalt.

Alle de tre tiltalte nektet straffskyld for drapsforsøk da rettssaken startet.

(©NTB)

   

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]