Tommy Robinson snakker massenes språk. Foto: AFP/Leon Neal
annonse
annonse

Det er veldig mange mennesker som har kunnskap om skyggesidene ved ukontrollert innvandring og islam. Men det er svært få som risikerer livet sitt for at folk skal få kjennskap til farerdet medfører for uvitende familier og gi dem en mulighet til å ta grep for beskyttelse som staten ikke lenger kan gi dem. Venstrevridde myndigheter og tradisjonelle medier går aktivt inn for å skjule den slags informasjon for andre enn seg selv. Og ikke minst går de aktivt inn for å beskytte muslimske gjenger som voldtar, torturerer og selger ikke-muslimske barn og unge. Tommy Robinson risikerer livet sitt for at vi skal få kunnskap. Informasjonsarbeidet hans gjør han til en menneskerettighetsaktivist.

Muslimske voldtektsgjenger

Det var nettopp en muslimsk voldtektsgjeng Tommy Robinson var på plass i Leeds for å eksponere og informere om i livestream da han ble arrestert på fredag morgen. Jeg fulgte sendingen fra start til arrestasjon, og som alltid fikk jeg verdifull informasjon om hvordan voldtektsgjengene opererer, hvordan de rettferdiggjør handlingene sine ved bruk av islamske skrifter, og ikke minst et innblikk i hvor fullstendig samvittighetsløse de er. Tommy Robinson rakk å filme to som var anklaget for å ha voldtatt og mishandlet barn, som var på vei inn i retten for å få sin dom med fengsels-bagen sin ferdig pakket. De truet moren hans, truet han og andre på livet, språkbruken fra deres side var avskyelig. Men det var altså Tommy Robinson som ble arrestert.

annonse

Ufattelig omfang

Muslimske voldtektsgjenger voldtar og mishandler barn og unge opp og ned England. Antall registrerte barn og unge som er blitt gjengvoldtatt er flere titalls tusen. Mange flere vil aldri bli registrert. Det samme er tilfelle med voldtektsmennene. Tusener av dem går fri og fortsetter å voldta uforstyrret mens myndigheter og medier ikke en gang avslører hva som virkelig foregår. En hel generasjon unge er under angrep fra disse mennene. De lures inn via vennskap og kjæresteri med muslimske ungdommer, for så å bli truet til å legge seg ned og la seg voldta av menn som står i kø for å få det de betaler for i europeisk valuta. Ofte etter fredagsbønnen. En stor del av barna dopes på klasse A narkotika, blir gjort avhengige, og vil dø i ung alder. Noen av ofrene er blitt myrdet for å sladre. De yngste er så unge som 11. Elleve!

Det skjer over hele Europa

Tommy Robinson har kalt det voldtektsjihad. Det kan ikke være tilfeldig at de muslimske voldtektsgjengene opererer etter samme mønster i England, i Nederland, Norge, Tyskland, Sverige og over alt ellers i Europa. Myndigheter og mediers insentiv for å dekke over er også etter samme mønster over alt. De vet at det er organisert trafficking og ødeleggelse av barn og unge i massiv skala som foregår, men behandler de få sakene de forfølger som enkeltsaker, arresterer og dømmer færrest mulig. Mediene skriver i akkurat så mangelfullt omfang og ordelag som de tror de  kan slippe unna med. Allmenheten må ikke få inntrykk av at det er noe galt med det multikulturelle prosjektet. Da er det visst bedre å gjøre seg medskyldig i at enda flere barn og unge blir gjengvoldtatt og får livene sine ødelagt for allltid.

annonse

Shame on you

Folkemassene som møtte opp utenfor Downing Street på lørdag for å få satt Tommy Robinson fri, ropte “shame on you!” til Theresa May og hennes medsammensvorne i politikken og mediene. Til da hadde folk over hele Europa  hatt tilgang til Tommy Robinsons informasjon om hva de kunne gjøre for å beskytte barna sine. Når også den informasjonen ble frarøvet dem via Tommy Robinsons arrestasjon og forbudet mot rapportering om saken, kom reaksjonen. Vi europeere er fredelige mennesker som vet av erfaring hvor viktig det er å løse konflikter ved hjelp av det frie ord. Når ytringsfrheten blir tatt fra oss, og de minste, mest sårbare blir mest skadelidende av mangel på livsviktig informasjon, er det stopp. Her går grensen.

Shame on you, sharia-Erna!

Det har nettopp vært Eid. En gyllen sjanse for vår statsminister og andre politikere til å invitere fredselskende muslimer til å bli med i den viktigste dialogen noensinne. Hun kunne ha bedt om hjelp til å stoppe gjengvoldtekt og mishandling av ikke-muslimske barn og unge i Europa, bedt om informasjon som er nødvendig for å stanse den fryktelige utviklingen. Tausheten om det temaet var øredøvende. Samtlige politikere valgte sviket mot de unge ved å tie og stå skulder til skulder med de religiøse mørkemennene, vel vitende om at grunnen til at fredselskende muslimer vokter sine unge jenter bak lukkede dører og mørke vinduer, nettopp er frykten for at de skal bli utsatt for gjengvoldtekt av menn fra sin egen, forkvaklede kultur. Selv muslimer våger ikke å  snakke om det. I likhet med oss andre vil fri tale om den saken innebære risiko for å bli drept av sine egne. Erna og de andre politikerne er beskyttet. De kunne ha talt barnas sak.

Tapet av den viktigste kilden til informasjon

annonse

WWW har gjort det mulig å hente informasjon fra andre steder enn vår egen andedam. Tommy Robinson snakker massenes språk, working class, antirasistisk, godhjertet og fryktløs hero som han er. Tretten måneder uten den livsviktige  informasjonen han gir til de mest sårbare av Europas befolkning, vil bli et savn ingen kunne ha forutsett på forhånd. Så la oss krysse fingrene for at advokatene hans får han ut i livestreamingen igjen så fort som mulig.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon