Ingen får lov til å kritisere Gunnar Stavrums avis etter at de kalte Tommy Robinson høyreekstrem. Foto: NTB Scanpix.
annonse
annonse

Nettavisen ble i fjor høst kjøp opp av mediekonsernet Amedia. Et halvt år senere er folk misfornøyde og mener avisen har blitt venstrevridd. Dagens sak om Tommy Robinson gjorde at avisen stengte kommentarfeltet etter kritikk.

“Derfor måtte britisk presse tie om saken til omstridt høyreekstremist”, er tittelen Nettavisen bruker i sin drittpakke mot den fengslede Tommy Robinson. Avisen har kontaktet en norsk universitetslektor som henger ut Robinson som et “symbol for ytre høyre”.

Nettavisens journalist omtaler ved flere anledninger Robinson som “høyreekstremist” og klarer også å dra inn Donald Trumps sønn i artikkelen i et forsøk på å slå to fluer i ett smekk.

annonse

 

Videoer avslører uprovosert vold

Nettavisen unngår å nevne at Tommy Robinson har levd med utallige drapstrusler de siste ti årene. De unnlater også å skrive at han er blitt angrepet helt uprovosert av både venstreekstemister og muslimer.

Og siden Nettavisen ikke ønsker å vise sannheten så kan vi i Resett gjøre jobben for dem. Vedlagt ligger tre videoer som beviser hvordan Robinson blir behandlet av ekstremister.

annonse

 

– Amedia har ødelagt Nettavisen

annonse

I kommentarfeltet til Nettavisen blie drittpakken mot Robinson latterliggjort, men etter å ha fått massiv kritikk valgte sjefsredaktør Gunnar Stavrum å stenge kommentarfeltet i beste orwelliansk stil.

På sosiale medier er også temperaturen høy. En person sier han “er ferdig med Nettavisen”, og flere andre sier at avisen aldri har blitt det samme etter at Amedia tok over.

 

Oppsøker journalister

Tommy Robinson blir ofte angrepet av journalister fra den britiske pressen, som omtaler han som “høyreekstremist. Dette har ført til at Tommy Robinson selv har oppsøkt journalistene slik de kan utdype hvorfor de kommer med slike beskyldninger.

I videoen under kan vi se Tommy Robinson oppsøke en journalist som ikke ønsker å kommentere hvorfor han omtaler Robinson som “høyreekstremist”.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

annonse

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon