Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Russeren Roman Abramovich er eier av Chelsea Football Club i London. Til tross for det har han de siste månedene vært utestengt fra Storbritannia. Som hevnaksjon fordi de britiske myndighetene mener at en avhoppet russer ble forsøkt myrdet av russiske etterretning i Storbritannia, ble flere russere nektet visum. Det inkluderte Chelsea-eieren. Men nå har han tatt grep.

Abramovich er jøde og har derfor hatt anledning til å emigrere til Israel. For kort tid siden dukket han opp i den israelske ambassaden, leverte søknadskjema om israelsk statsborgerskap med nødvendige dokumentasjoner, og fikk nytt statsborgerskap. Forrige mandag gikk han av flyet i Tel Aviv, for første gang som israelsk statsborger.

Som israeler kan den kjente Chelsea-eieren, som er kjent for sine nære bånd til den russiske presidenten Vladimir Putin, ikke bli underlagt diplomatiske sanksjoner mot Russland, og vil kunne reise til Storbritannia og treffe sitt fotballag med sitt israelske pass.

Roman Abramovich er nå den rikeste personen i Israel. Den britiske pressen anslår hans verdier til 12,5 milliarder dollar. Forbes sier at han har en nettoverdi på 11,5 milliarder dollar, skriver World Israel News.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]