Ikke alle er like begeistret av NRK Dagsrevyens prioriteringer for tiden. Skjermdump NRK.
annonse

Mange reagerer med sinne på sosiale medier etter at NRK brukte sju ganger så mye tid på en Starbucks-sak på Dagsrevyen i går, til sammenligning med det islamske terrorangrepet i Belgia.

I går stengte Starbucks alle sine kafeer i USA. Bakgrunnen var en flere uker gammel sak der to fargede menn ved en feiltagelse ble kastet ut av en deres kafeer. Starbucks sendte derfor alle sine ansatte på antirasisme-kurs.

Samme dag skjedde det et terrorangrep i Belgia der gjerningsmannen skal ha ropt Allahu Akbar i det han knivstakk tre personer til døde i følge den britiske avisen Evening Standard.

annonse

NRK valgte Starbucks-episoden som ett av hovedoppslagene i begynnelsen av sendingen. Terrorangrepet ble ikke nevnt før 23 minutter ut i sendingen og fikk kun 34 sekunder.

Skjermdump fra Facebook-siden APs Rikskringkasting.

På sosiale medier reageres det etter NRKs prioritering av de to sakene.

– Hvor lenge skal lisensbetalerne akseptere NRKs venstrevridde utgaver av alle nyheter og politiske programmer, spør en person. En annen sier at NRK vil ødelegge seg selv hvis de fortsetter i samme spor. 

 

  • 1.2K
  •  
  •  
  •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]