Ap-leder Jonas Gahr. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
annonse

Internt skal Ap-leder Jonas Gahr Støre ha benektet ryktene om at Ingunn Yssen er sykmeldt på grunn av refs fra ham.

annonse

Dagens Næringsliv skrev tirsdag at Yssen, som er klubbleder for Ap-ansatte i stortingsgruppa, ble sykmeldt etter et møte med Støre 14. mai der hun angivelig skal ha blitt refset etter å ha advart partilederen mot å invitere Trond Giske til partiets sommerfest.

annonse

Ifølge VG ble Yssen anklaget for «solokjøring» på det opphetede møtet. Avisen har snakket med flere ikke navngitte kilder om hva som skjedde på møtet. Imidlertid skal bare de to ha vært til stede, mens Yssen i etterkant skal ha beskrevet Støre som «sint».

Overfor Dagbladet ønsker ikke Støre å kommentere samtalen med Yssen.

annonse
annonse

– Jeg har en åpen dialog med ansatte og tillitsvalgte i vår stortingsgruppe. Jeg ønsker ikke å kommentere innholdet i den dialogen, sier Støre.

Internt skal han imidlertid ha avvist påstanden om at han har kalt Yssen «inn på teppet» og gitt henne refs, ifølge Dagbladet.

VG skriver at Yssen advarte mot å invitere Giske til sommerfesten fordi flere av kvinnene som varslet om seksuell trakassering fra Giskes side, også ville bli invitert.

– Som tillitsvalgt for rådgiverne mener jeg at Trond Giskes nærvær på fester vil bety at flere ansatte i praksis er utestengt. Det er ikke greit, skriver Yssen i en tekstmelding til avisa.

(©NTB)

[email protected]

Google har blokkert alle annonsene på Resett.
Vi trenger din hjelp for å overleve!

kr.
Velg betalingsmetode
Personelig informasjon

Totalt bidrag: kr. 200,00 One Time

Du kan også støtte oss på Vipps nummer 124526.

Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.

SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du her.Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.