Sunndal 20180601. Flere ambulanser og amulansehelikoptre ved Øksendalstunnelen på Fylkesvei 62 i Sunndal i Møre og Romsdal, der en person er bekreftet omkommet og to skal være kritisk skadd etter en trafikkulykke. Foto: Tommy Fossum / NTB scanpix

En person mistet livet og to personer ble kritisk skadd i en trafikkulykke i Øksendalstunnelen i Sunndal i Møre og Romsdal fredag ettermiddag.

annonse

En bil og en motorsykkel var involvert i ulykken, som politiet meldte om rundt klokka 15.30 fredag. Ifølge rbnett er de kritiske skadde en mann og en kvinne, og begge er fraktet til St. Olavs hospital i Trondheim.

Undersøkelsene på stedet vil ta lang tid, og tunnelen kommer til å bli stengt i flere timer fredag ettermiddag, opplyser Møre og Romsdal politidistrikt på Twitter.

Det er omkjøring via E39 Hjelset-Øydegard eller riksvei 70 Øydegard-Sunndalsøra.

Ifølge Adresseavisen dannet det seg lange køer på begge sider av Øksendalstunnelen etter ulykken. Flere ambulansehelikoptre er på stedet.

Øksendalstunnelen er 5.966 meter lang og går gjennom Vettafjellet mellom Krokshamn ved Sunndalsøra og Øksendalsøra. Tunnelen åpnet i år 2000.

[email protected]

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-abonnement og gir ikke tilgang til abonnementsinnhold. Resett-abonnement finner du ved å trykke her.