FILE - In this Jan. 28, 2018 file photo, Neil Portnow arrives at the 60th annual Grammy Awards in New York. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP, File)
annonse

Avgangen kommer få måneder etter at Portnow høstet krass kritikk for uttalelser han hadde kommet med om kvinnelige musikere.

På spørsmål fra en journalist om hvorfor ikke flere kvinner blir tildelt Grammy-pris, svarte Portnow at kvinnelige artister måtte «ta seg sammen»

Uttalelsen falt ikke i god jord og resulterte i kritikk fra kjente artister som Katy Perry og Pink. Som en del av metoo-oppropet i USA krevde en gruppe kvinnelige sjefer i musikkindustrien også Portnows avgang.

annonse

Etter 16 år som Grammy-sjef kunngjorde Portnow torsdag at han går av, men uten å vise til kritikken.

NTB-TT

(©NTB)

[email protected]

Annonser
  •  
  •  
  •  
   

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]