Norges lover 1687-2016. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
annonse

En 35 år gammel mann er tiltalt for å ha hjulpet en 15 år gammel jente med å rømme fra en barnevernsinstitusjon på Vestlandet, for så å forgripe seg på henne.

Den 35 år gamle Stavanger-mannen er tiltalt for å ha mishandlet jenta og for seksuell omgang med henne ved flere anledninger. Ifølge tiltalen har han også filmet den seksuelle omgangen, og er dermed også tiltalt for å ha produsert overgrepsmateriale, skriverStavanger Aftenblad.

Hendelsene skal ha skjedd sommeren 2017 etter at 35-åringen hjalp fornærmede med å rømme fra en barnevernsinstitusjon. Mannen ble pågrepet i august.

Mannen skal også ha utøvd vold mot 15-åringen, og er i tillegg tiltalt for oppbevaring av narkotika. Mannen var en periode siktet for å ha voldtatt jenta, men voldtektsanklagene ble frafalt.

Ifølge mannens forsvarer, advokat Anne Kroken, erkjenner 35-åringen delvis straffskyld. Tiltalte har fra tidligere flere dommer på seg for vold og brudd på narkotikalovgivningen, og har vært fengslet ved flere anledninger.

(©NTB)

   

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]