Illustrasjonsbilde. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
annonse

Politiet mistenker at bilen som tok fyr på Rødtvet i Oslo natt til søndag, var en påsatt brann.

– Funn på stedet gjør at vi mistenker at brannen kan være påsatt, opplyser politiet på Twitter like etter klokken 3.30.

Operasjonsleder Tor Jøkling forteller til NTB at mistanken skyldes funn gjort på stedet, men ønsker ikke å si hva politiet har funnet.

annonse

– Vi har funnet gjenstander som gjør at vi mistenker at brannen kan være påsatt, sier han.

Gjenstandene og bilen bringes inn for kriminaltekniske undersøkelser. I tillegg vil det søndag eller mandag bli gjort rutinemessige avhør, blant annet av bileier.

Bilen sto parkert langs en gate på Rødtvet i Oslo. Meldingen om brannen kom like før klokken 3. Bilen var overtent da nødetatene kom til stedet.

(©NTB)

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]