(FILES) In this file photo taken on June 04, 2017 Police forensic officers work near Borough Market in London on June 4, 2017, as police continue their investigations following the June 3 terror attack. Britain marks on June 3, 2018 one year since the bloody terror attack by three men on London Bridge and Borough Market in London that left eight people dead and nearly 50 injured. / AFP PHOTO / NIKLAS HALLE'N
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Rapporten er utarbeidet av det britiske innenriksdepartementet og utgis i forbindelse med ettårsmarkeringen for angrepet ved London Bridge og Borough Market i fjor.

I rapporten fastslås det at Storbritannia vil opprettholde sin forhøyede terrorberedskap i minst to år til. Samtidig åpnes det for at beredskapen kan komme til å bli skjerpet ytterligere i samme periode.

Siden mars 2017 har britiske myndigheter avverget tolv angrep planlagt av militante islamister, ifølge rapporten. I samme periode er også fire planlagte angrep fra høyreekstreme grupper avverget.

Omkring 3.000 personer overvåkes av britiske myndigheter som følge av tilknytning til miljøer der det har vært planlagt terrorangrep.

Storbritannia vil søndag arrangere minnemarkering for de åtte som ble drept i angrepet ved London Bridge og Borough Market i fjor. Siden den gang har landet vært åsted for fem lignende angrep, inkludert bombeangrepet mot en Ariana Grande-konsert i Manchester, der 22 mennesker mistet livet.

NTB-DPA-Ritzau

(©NTB)

[email protected]

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]