Craig Federighi, Apple's senior vice president of Software Engineering, speaks during an announcement of new products at the Apple Worldwide Developers Conference Monday, June 4, 2018, in San Jose, Calif. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez)
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Apple presenterte mandag det nye operativsystemet IOS 12, som kommer høsten 2018. Systemet skal gjøre telefonene og nettbrettene raskere.

Det nye operativsystemet skal gjøre at mobilen blir smidigere. Blant annet skal kamera-appen kunne åpnes 70 prosent raskere, og det skal være mulig med gruppesamtaler med FaceTime.

– Med iOS 12 får brukerne nye opplevelser som tidligere ikke var mulig. Vi bruker avanserte algoritmer til å gjøre utvidet virkelighet enda mer engasjerende, og brukerne kan utføre oppgaver raskere ved hjelp av Siri og intelligent teknologi på enheten, sier Craig Federighi, ansvarlig for programvareutvikling hos Apple.

Etter presentasjonen steg Apple-aksjen til sitt høyeste nivå noen gang. Mandag kveld norsk tid lå kursen på 193.42 dollar per aksje, det er en oppgang på 1,14 prosent for dagen, skriver E24.

(©NTB)

[email protected]

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]