Oslo 20180207. Hold Norge Rent-konferansen 2018 ble arrangert på Voksenåsen Kultur- og Konferansehotell onsdag. Her ankommer Lan Marie Nguyen Berg (MDG), byråd for samferdsel og miljø i Oslo. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB Scanpix
annonse

Syklistenes Landsforening har tildelt Sykkelprisen 2018 til byråd Lan Marie Nguyen Berg (MDG) for hennes arbeid for sykkelsatsing i Oslo.

Sykkelprisen blir delt ut annethvert år, og den blir gitt til en person som har fremmet bruk av sykkel i Norge.

«Hun har hatt et hovedansvar for en etterlengtet sykkelsatsing, som innebærer bygging av mange kilometer med ny sykkelinfrastruktur hvert år, for en ny standard for sykkeltilrettelegging og for bedre vedlikehold – året rundt», heter det i Syklistenes Landsforenings begrunnelse for å tildele Berg prisen.

annonse

– Denne prisen er en stor inspirasjon i det videre arbeidet med å gjøre Oslo til en sykkelby. Vi har bare så vidt begynt, sier byråden for miljø og samferdsel i en kommentar.

Berg er den niende vinneren av prisen. Tidligere har blant annet Aftenposten og Johan Kaggestad vunnet den.

(©NTB)

[email protected]

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]