Hezbollah leader Sayyed Hassan Nasrallah is seen on a screen during election rallies a few days before the general election in Baalbeck, Lebanon, May 1, 2018. REUTERS/Hasan Abdallah
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Den iranskstøttede militsen har gitt fra seg kontrollen over Qussair og områder sørvest i Homs-provinsen og levert de tilbake til den syriske regjeringshæren, opplyser en ikke navngitt kilde til nyhetsbyrået DPA.

Vedkommende sier også at russisk militærpoliti kommer til å være utplassert i området sammen med syriske styrker. Andre regjeringsvennlige kilder understreker at russerne kun skal bli værende i en kort periode.

Hizbollahs pressekontor bekreftet tirsdag at alle stillingene er overtatt av en divisjon i den syriske hæren.

Ifølge ubekreftede meldinger forbereder Hizbollah og allierte iranske styrker seg også på å trekke seg fra stillinger som de bemanner i den sørlige delen av Syria og nær grensen mellom Syria og Israel. Også ved grensen til Israel skal det være planer om å utplassere russisk militærpoliti, ifølge medierapporter.

NTB-DPA

(©NTB)

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]